Datanetwerken


Voor complete datanetwerken kunt u bij Solid Systems Elektra B.V. terecht

Het intensieve gebruik van internet en e-mail heeft het belang van goede netwerken nog belangrijker gemaakt. Programma’s, bestanden en printers worden via netwerken gedeeld. 

 

Solid Systems Elektra B.V. is uw aanspreekpunt voor betrouwbare datanetwerken. Uiteraard kunnen we een datanetwerk combineren met andere communicatievoorzieningen. Het is tevens mogelijk de data installatie gecertificeerd op te leveren, waarbij een garantietermijn van 25 jaar wordt toegepast

 

 

 
Telefonie & Intercom


Voor elke organisatie heeft een goede telefonische bereikbaarheid de hoogste prioriteit. Met behulp van de modernste technieken kunnen we een probleemloze afhandeling garanderen van alle inkomende en uitgaande gesprekken.

 

We leveren complete telefoonsystemen, inclusief patchkasten. Moderne telefooninstallaties verhogen op kostenefficiënte wijze de bereikbaarheid van uw onderneming. Met de systemen die geleverd worden is een koppeling mogelijk met een (video)intercomsysteem. Uiteraard is een stand-alone (video)intercomsysteem ook mogelijk.

 

Graag horen wij over uw specifieke situatie. Ga vrijblijvend met ons in gesprek om te zien wat wij voor u kunnen doen.