LED verlichting


Dat led verlichting veel milieuvriendelijker en zuiniger is dan de ouderwetse gloeilamp, weten veel mensen ondertussen wel. Particulieren vervangen dan ook steeds vaker de gloeilampen in huis voor ledlampen om te besparen op de energiekosten. Voor veel bedrijven voelt het echter als een grote stap om over te gaan op led verlichting. Lees hier waarom overstappen op led verlichting toch echt de moeite waard is!

Besparen met LED verlichting

Natuurlijk is het mooi dat led verlichting goed is voor het milieu, maar het is ook erg prettig om te weten dat u met het overstappen naar led verlichting veel geld kunt besparen. Dit komt niet alleen omdat ledlampen langer meegaan dan gloeilampen en spaarlampen, maar vooral omdat het energieverbruik van led verlichting veel lager ligt dan bij gloei- en spaarlampen. Het overstappen op led verlichting vereist natuurlijk wel een investering, maar die verdient u terug in de loop der tijd. Led verlichting is voor allerlei bedrijven aantrekkelijk, juist vanwege het grote lichtverbruik dat ze hebben. Denk bijvoorbeeld aan scholen die overstappen op led verlichting of kantoorgebouwen die volledig verlicht worden met ledlampen. Ook is de overstap op led verlichting interessant voor winkels, de woningbouw en voor de industriële en agrarische sector.

LED verlichting laten plaatsen

Het vervangen van gloei- en spaarlampen voor led verlichting in een woning is een klein karwei. Maar ga dit eens in een heel schoolgebouw of kantoorpand doen, of zelfs in meerdere gebouwen als er sprake is van een complex – dit is veel meer werk en vereist de nodige planning. Daarom kunt u de led verlichting door ons laten plaatsen . Solid Systems Elektra BV regelt dan niet alleen de montage, maar adviseert partijen ook vooraf over de mogelijkheden.

 

Meer weten over het plaatsen van led verlichting? Neem gerust contact met ons op.