licht- en krachtstroom installaties


Solid Systems Elektra BV ontwerpt,

installeert en onderhoud complete licht- en krachtstroominstallaties t.b.v. kantoorgebouwen, productiehallen, winkels, scholen, kinderdagverblijven en woningen.

Licht- en krachtstroominstallaties zijn de basis van uw elektrotechnische installatie en zorgen voor de juiste energieverdeling t.b.v. verlichting, wandcontactdozen en de aansluiting van apparaten en machines.

 

Onder lichtstroom installaties wordt verstaan de energievoorziening t.b.v. alle enkelfase 230 volt aansluitingen en apparatuur zoals verlichting, computers en koffiemachines. Onder krachtstroom installaties wordt verstaan alle driefase 400 volt aansluitingen t.b.v. machines zoals airco’s en machines in productieprocessen.

Daarnaast kunnen wij ook de aanverwante installaties verzorgen zoals data-en telecommunicatie, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inbraakalarmering en camerasystemen. Door ons complete aanbod blijft de verantwoording voor de uitvoering van u project zoveel mogelijk bij één aannemer en heeft u te maken met één aanspreekpunt voor alle installaties.

 

Om de veiligheid en goede werking van uw elektrotechnische installaties te waarborgen is het van belang dat regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd op uw installaties. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van lichtbronnen van verlichtingsarmaturen en de controle van noodverlichting. Daarnaast is het verstandig om periodiek een keuring en inspectie uit te voeren conform de NEN 3140.