Onze klanten komen uit de volgende sectoren


Retail

Een aangenaam klimaat, veiligheid en het aanlichten van uw producten op juiste wijze in uw winkel, dragen bij aan het gevoel van de klant en u kunt daarmee het koopgedrag beïnvloeden. Technische installaties in de retail sector vragen daarom om een goed doordachte aanpak. Om te voorkomen dat uw klanten kiezen voor een nabijgelegen concurrent is een korte sluitingstijd bij een verbouwing van uw winkel erg belangrijk. Dat betekent korte lijnen en een strakke planning.

Solid Systems Elektra B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze projecten en verzorgt alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden binnen deze branche. Hierbij worden duurzame technieken steeds vaker toegepast, wat grote besparingen tot gevolg heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

  • Juiste verlichting.
  • Het toepassen van een duurzame installatie zoals zonnepanelen of voedingen en regelingen t.b.v. een warmtepomp installatie.
  • Gebouwbeheersystemen.
  • Klimaatbeheersing.

Binnen al onze disciplines verlenen wij

24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.Midden en Klein Bedrijf

Solid Systems Elektra B.V. biedt voor de nieuwbouw of renovatie van uw kantoorhuisvesting een totaalpakket aan elektrotechnische installaties op maat.

Vraagstukken op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en  veiligheid nemen nog steeds toe. Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter (ver)bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Binnen al onze projecten houden we rekening met deze aspecten en zorgen we dat u over een gebruiksvriendelijke installatie beschikt.

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.Particulieren

De particuliere sector heeft bij Solid Systems Elektra B.V. eveneens de aandacht, omdat ook hier de wens ook groter wordt naar duurzaamheid.

Duurzaamheid en lagere maandlasten zijn een goede combinatie en hierin denkt Solid Systems Elektra B.V. in mee voor haar klanten, zo ook voor de particuliere sector. We willen hier graag een helpende hand bieden.

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.Onderwijsinstellingen

Solid Systems Elektra B.V. is in staat binnen de mogelijkheden van het team voor scholen het gehele traject voor het ontwerp, installatie en nazorg van complete  elektrotechnische installaties bij scholen te verzorgen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw- als

renovatie vraagstukken. Onze  medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen u adviseren op het gebied van energiezuinige maatregelen en op veiligheid voor uw onderwijsgebouw en uw studenten.

Vraagstukken op het gebied van  energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid nemen nog steeds toe. Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Binnen al onze projecten houden we rekening met deze aspecten. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes hierin kunnen werkmethodes als LEAN een positieve bijdrage leveren aan het eindresultaat.

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.Utiliteit

Volumebouw is één van de disciplines binnen de Utiliteit. De bouw van een nieuw distributiecentrum, productiehal, magazijn of op- en overslagruimte zijn dan ook projecten die we vaak uitvoeren. 

We weten als geen ander dat dit soort projecten met een behoorlijke oppervlakte vaak in een kort tijdsbestek, veilig, duurzaam en energiezuinig gebouwd moeten worden. Wij houden met al deze aspecten rekening en na oplevering beschikt het pand over een installatie conform uw wensen en eisen.

 

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Het werken op basis van LEAN en BREEAM zijn voor ons werkmethodes die we vaak toepassen.

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.Zorg(instellingen)

Wij weten als geen ander dat alles binnen de gezondheidszorg en ziekenhuizen in het teken staat van mensen. Continuïteit en veiligheid zijn binnen uw branche van belang en vragen om een flexibele en specifieke aanpak voor uw technische vraagstukken. 

Ons projectteam is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden binnen deze branche, van klein onderhoud tot  grootschalige projecten.

 

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter (ver)bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden hierdoor worden verkort. Het werken volgens het Lean principe levert hierin een positieve bijdrage. Het bieden van

toegevoegde waarde, bedrijfszekerheid en het leveren van kwaliteit zijn onderdeel van onze visie binnen het projectteam. We zijn gericht op

samenwerking waarbij een lange termijn relatie het resultaat moet zijn.

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.